# Tulos, nimet, tasoitus
1. 63 Miikka ja Aapo
2. 65 Markku ja Make Tasoitus -10
2. 65 Jari <*)))>< ja Maija Tasoitus -5
4. 66 Lauri Pyykkö/Eetu Pyykkö
5. 68 Vuento ja Holster
5. 68 Ilari & Kati Tasoitus -10
5. 68 Peku & Eemeli
5. 68 Yusuf Deutchmüller + Riquelmo
9. 69 Artturi & Thomo <3
10. 70 Rikke ja Rippe
11. 71 E + Pekka
12. 72 Jamo ja Niko
12. 72 Jonmaricashumari + Rikidi
12. 72 Jänkälä ja Virtanen
15. 74 Artturi ja Lauri
15. 74 MB ja TR
17. 75 Gary Niskala ja Jonttura
16. 75 Ylitalo ja Ylitalo Tasoitus -5
19. 76 Maza, Jone
20. 77 Jari Ahven & Janne Erkkilä
21. 78 Eve ja MP Tasoitus -5
21. 78 Hung/Tai
23. 79 HP Mikkola ja Markus Ylinampa
24. 80 Kujala ja Ylinenpää 
24. 80 Riina Körkkö ja Aleksi Körkkö Tasoitus -5
26. 81 Sakke ja Ellu Tasoitus -5
27. 83 Sami Alm ja Jani Uusitalo
28. 84 Roope Kaasinen/Anna-Mari Huovinen Tasoitus -5
29. 87 Tuomas Luiro, Arttu Korteniemi

 

 

Kisailmoitus:

 

JUHANNUKSEN PARIKISAN "HAUSKUUS"!

En ihan tarkkaan itsekkään tiennyt mitä perjantain parikisan "hauskuus" tulisi olemaan, kun kisan löin pystyyn, mutta nyt tiedän ja kerron sen muillekkin.

Eli tulemme pelaamaan kisassa jo Rollo Double Trouble:sta tuttuja pelimuotoja. Pelimuodot ovat Best Shot, Worst Shot (jota ei tosin ole koskaan pelattu RDT:ssä) ja Alternate Shot. Ja mikä tässä on sitten hauskaa? - Se että pelikirjan saa tehdä ihan itse! 

Tämä idea ei ole omasta päästä, vaan Ylinamman Markus heitti joskus kiessillä tämmösen idean ilmoille ja nyt tämä sitten toteutetaan. Kiitos vaan Markukselle että saamme kokeilla taas erinlaista variaatiota parikisoissa.

Pelimuotoja pitää pelata seuraavat määrät

Best Shot x 7
Worst Shot x 7
Alternate Shot x 6

Pelimuotoja saa pelata juuri siinä järjestyksessä, miten olette ne tuloskorttiin laittaneet. Kuvassa esimerkki pelikirjasta.

Kisapaikalla on huomisen ajan myös pallogrilli! Ottakaa omat käristettävät mukaan, grilli kyllä saadaan kuumaksi aina tarpeen tullen.

Toivottavasti tämä "hauskuus" ei nyt latistanut kenenkään kisoihin aikovan pelifiiliksiä, mutta näillä mennään kuiten tällä kertaa.

Pelimuotojen selostukset lyhyesti:

Best Shot (BS)
Molemmat pelaajat heittävät aloitusheiton. Pari saa itse valita kummasta heittopaikasta jatkavat ja tämä päätös on ilmoitettava selvästi toiselle parille ennen seuraavaa heittoa. Näin jatketaan kunnes jompikumpi pelaajista saa kiekon koriin.

Joukkue voi käyttää kohtuullisen ajan päättäkseen kummalta kiekolta jatkavat, ennenkuin 30 sekunnin laskenta aloitetaan
Jos toista kiekkoa ei merkitä ja kiekko poimitaan maasta, joukkueen on jatkettava peliä toiselta kiekolta
Mikäli parin toinen pelaaja loukkaantuu tai diskavalifioidaan, toinen pelaaja voi jatkaa peliä yksin (heittäen vain yhden heiton kultakin pelipaikalta)

Worst Shot (WS)
Molemmat pelaajat heittävät aloitusheiton. Ryhmän toinen pari määrää, kumman heittäjän kiekosta peli jatkuu. Molemmat pelaajat jatkavat samasta paikasta. Näin jatketaan kunnes molemmat heittäjät ovat saaneet kiekon koriin samalta heittopaikalta.

Alternate Shot (AS)
Pari ilmoittaa ennen kierroksen alkua, kumpi pelaajista heittää aloitusheiton. Aloitusheiton jälkeen parin pelaajat heittävät vuorotellen, kunnes reikä on pelattu loppuun. Seuraavan väylän aloittaa se pelaaja, joka ei edellisellä väylällä putannut koriin.

Ja jos jollakin on mennyt ohi mistä puhun, niin tässä vielä tuo aiempi postaus.

JUHANNUKSEN PARIKISA TORAMOLLA
PERJANTAINA 24.6., 
LÄHDÖT KLO 12-17

- Osallistumismaksu 10€/pari. Kierroksia saa käydä niin monta kuin ehtii tuohon aikaväliin. Joka kierros maksaa erikseen 10 euroa. Paras kierros lasketaan. Eli yksi pelaaja ei voi saada kuin yhden palkinnon.
- Kierrokselle voi lähteä aina kun 2 paria on paikalla.
- Kaikki pelaa samassa sarjassa.
- Tasoitukset; Naiset ja vuonna 2000 tai myöhemmin syntyneet pojat saavat 5 heittoa tasoitusta, jos kummatkin ovat esim. naisia saavat he 10 heittoa tasoitusta.
- Pelataan 1 kierros. Juhannuksen kunniaksi järjestäjä on keksinyt jotain ”hauskaa” kierrokselle, josta saa tietoa vasta kisapaikalle saapumalla 
- Payout 100%
- Palkinnot; 1. 35% 2. 25% 3. 15% 4. 10% ja 15% potista arvotaan parille sijaluvuille 5-100 jääneille. Palkintojenjako ja arvonta n. klo 19.30. Palkinnot voidaan toimittaa voittajille myös jälkikäteen. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa palkintojakaumaa, jos pareja käy alle 10.
- Rata on normaalisti käytössä kaikille pelaajille kisan aikana.

Järjestäjä; Eemeli Laurinolli