Image is not available
Youtube: Toramo skins 2016
Youtube: Rollo Open 2017
Arrow
Arrow
Shadow
Slider

oukku header

OLET AINA VASTUUSSA HEITTÖMÄSTÄSI KIEKOSTA, Älä heitä, jos kiekko on vaarassa osua lähistöllä oleviin ihmisiin,eläimiin tai omaisuuteen.

Otathan huomioon muut alueen käyttäjät: 

  • #2 väylän vieressä on koira-agility alue jossa järjestetään muutama kilpailu vuodessa, tällöin väylän pelaaminen on kielletty.  Väylän tiille ja ratakartan taakse tullaan toimittamaan päivämäärät jolloin väylä on suljettu.
  • Alueella liikkuu myös ulkoilijoita, maastopyöräilijöitä yms.  ja nyt kun rata on uusi ja laji uusi tuolla alueella niin on erityisen tärkeää että kaikki lajit ja ulkoilijat mahtuu samalle alueelle, turvallisesti. 
  • Opasta,neuvo ja kerro ulkoilijoille lajista alueen muille käyttäjille.

 

Rataa pelatessa kiinnitä erityistä huomiota väylillä 2, 8, 12 ja 13 turvallisuuteen:

  • #2 väylällä voi hyvinkin liikkua ulkoilijoita ja koiran ulkoiluttajia, Älä heitä jos kiekko voi osua ihmisiin tai eläimiin.
  • #8 väylän suuntaisesti kulkee ulkoilureitti, varmista että väylä on vapaa ulkoilijoista ennen kuin heität, näkyvyys tiiltä on kuitenkin hyvä.
  • #12 väylä, nyt tullaan kovaa ja korkealta, varmista että edellinen ryhmä on pelannut väylän loppuun ja siirtynyt metsän läpi #13 väylän tiille suojaan. jos väylällä #9 on pelaajia niin kommunikoikaa heidän kanssa kumpi pelaa ensin. älä heitä jos #9 väylän pelaajat ovat korilla. varmista myös että oikealta metsän läpi ei ole tulossa ulkoilijoita väylälle.
  • #13 väylällä varmista että väylä on tyhjä pelaajista ja että väylällä ei näy bägejä jos pelaajia on mennyt metsään etsimään kiekkoa. #14 tii sijaitsee #13 korista 50metriä ylöspäin hissilinjan takana, yritä olla heittämättä sinne, jos kiekkosi karkaa kuitenkin vasemmalle huuda rohkeasti "FOOOOR"
  • #12 ja #13 väylillä jos menet metsään etsimään kiekkoa niin jätä bägisi näkyvälle paikalle väylälle jotta seuraava ryhmä ei heitä päälle.
  • Ä L Ä   R O S K A A !!! Rata on rakennettu talkoovoimin ja paras kiitos tehdystä työstä on pitää rata siistinä. roskakorit löytyy  väyliltä #1, #6, #12 ja #15.

 

Kiitos kaikille jotka ovat olleet mukana rakentamassa rataa, huikee määrä työtunteja on takana ja alue osoittautui erittäin haastavaksi paikaksi rakentaa frisbeegolf-rata.
Talkoolaisille tiedoksi että nimet on ylhäällä ja bileet tulee syksymmällä, lisäksi talkoolaisille tiedoksi että jos johonki rovaniemen kisaan ei mahdu mukaan niin Yhteyttä kyseisen kisan TD:hen niin järjestetään asia kuntoon jos se on mahdollista.

kiitos talkoolaisille vielä kerran.

 

BTW, jos jaksoit lukea tänne asti niin Ounasvaaran frisbeegolfrata on nyt AVATTU ja radan tiedot sekä ratakartta on lisätty nettisivuillemme: https://rolffarit.com/radat#ounasvaaran-frisbeegolfrata

 

Radan aluskasvillisuus rehottaa hieman tällä hetkellä joten katso tarkkaan mihin kiekkosi heität. niittoa tarvitsevat väylät niitetään 3 kertaa vuodessa ja ensimmäinen niitto tulee sijoittumaan ensi viikolle.
Metsäväylien osalta pohja on vielä luonnontilassa mutta muutos tähän tulee vain ajan kanssa kun rata kuluu.

Terveisin:
Rovaniemen Rolffarit ry hallitus