Image is not available
Youtube: Toramo skins 2016
Youtube: Rollo Open 2017
Arrow
Arrow
Shadow
Slider

Syksy alkaa painaan päälle joten laitetaas vähän boostia loppukauteen: Moni frisbeegolffaaja alkaa pakkaamaan varusteitaan varaston perukoille, vaan ei, ei Rovaniemellä, täällä vain tahti kiihtyy!


Rovaniemelle tulee vielä syksyn aikana kaksi erinlaista rataa, jotka ovat kaikkien harrastajien pelattavissa.

OMAROT:

omarot logo

Totuttuun tapaan syksyn tullen Toramon rata muuntuu Omarotiksi.(Omarot = Toramo Väärin päin)
Omarotin aikana normaali radan pelaaminen ei ole mahdollista. Rata tullaan kääntämään maanantaina 19.9. ja palautetaan takaisin Toramoksi maanantaina 3.10.

Radalla järjestetään SFL: n alainen yksilökilpailu lauantaina 24.9.
Tuolloin rata on varattu kilpailijoille 10.00-18.00. Kilpailuun ehtii ilmoittautua ja maksaa perjantaihin 16.9. asti. https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/614 (kilpailuun tarvitsee SFL:n kilpailulisenssin)

Parikisa pelataan sunnuntaina 25.9. Lähdöt klo 11-16.
Osallistumismaksu 15€. Holaripotti 2€/naama, jos lauantaina ei holaripotti ole mennyt, siirretään se parikisaan pohjalle. Jos potti ei mene sunnuntainakaan, jää potti seuralle tukemaan frisbeegolffin kehittämistä Rovaniemellä.
Kierroksia saa käydä niin monta kuin ehtii, mutta vain saman parin kanssa ja parin paras tulos ainoastaan noteerataan. Yksi sarja. Payout 90%. Naiset ja vuonna 2000 tai myöhemmin syntyneet pojat saavat 4 heiton tasoituksen, kaksi naista tai junnua tai junnu ja nainen saavat 8 heittoa tasoitusta. Kilpailuun ei tarvitse lisenssiä.

Palkitaan top-20%

JÄTKÄNKYNTTILÄ OPEN 3.1:

rolff jatkankynttilaopen3.1

Jätkänkynttilä Open:n kisarata Ounaskoski campingin ja koskipuiston alueella tulee olemaan pelattavissa keskiviikosta 5.10.2016 klo 11.00 -  tiistaihin 11.10.2016 klo 20:00. eli siis lähes viikon ajan!

  • Rata on maksullinen. Päivä 6€ tai koko viikon lupa 10€. Koskee myös kilpailijoita, muina kuin kisapäivinä.
  • Rataa voi pelata aamuvarhaisesta ilta myöhään, silloin kun sinulle se parhaiten sopii. Kisapäivinä rata on kuitenkin varattu ainoastaan kilpailijoille.
  • Radalla on valvonta ympäri vuorokauden.
  • Luvan voit ostaa radalta. Ohjeet tähän tulee myöhemmin nettisivuille, facebookkiin ja radalle.

Lauantaina 8.10. pelataan radalla SFL:n alainen yksilökilpailu, mihin on ilmoittautuminen ja maksaminen auki perjantaihin 30.9. asti. https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/611 kilpailuun tarvitsee SFL:n kilpailulisenssin)

Sunnuntaina 9.10. kisaillaan parikisan merkeissä. Parikisaan ilmoittautuminen tehdään Rolffareiden Kisakoneen kautta. Ilmoittautuminen päättyy 30.9. samana päivänä pitää olla myös kisamaksu hoidettuna. Kilpailuun ei tarvitse lisenssiä. https://www.rolffarit.com/kisakone/kilpailu/367