Image is not available
Youtube: Toramo skins 2016
Youtube: Rollo Open 2017
Arrow
Arrow
Shadow
Slider

kisakone esittely2016

Rolffi-kisakone on päivitetty uuteen versioon.

Uusina ominaisuuksina:

  • Tasoitukset viikkokisakäyttöön(otetaan käyttöön kun kesä-leiska saadaan käyttöön)
  • Pelaajien seura-tiedon muuttaminen pelaajan omista tiedoista, ja seura tieto näkyy tulevien kisojen Leaderboardissa.
  • Kilpailun järjestäjille on kehitetty työkalu jonka avulla tulostensyöttö onnistuu nopeasti, ilman pelaajien ennakkoilmoittautumista.
  • Ulkoasu on saanut uutta ilmettä, ja tulee hieman muuttumaan vielä kevään aikana.

 

Viikkokisojen osalta tulospalvelu siirtyy siis kisakoneeseen, EXCELin ja tuloskorttien päällä pyöritetyt tasoitus-järjestelmät on historiaan kun Kisakone laskee tasoitukset valmiiksi.
Pelaajien osalta riittää siis että pelaaja on tehnyt tunnuksen kisakoneeseen ja normaali viikkokisakäytännöt: 2€ kolehtiin ja nimi tuloskorttiin. Ennakkoilmoittautumista ei tarvi viikkokisoihin.

Viikkokisoissa tarjotaan kierroskohtaiset tulokset, ei väyläkohtaisia tuloksia jotta homma saadaan nopeasti pakettiin jo Toramon parkkipaikalla.
Jos pelaajalla ei vielä ole tasoitusta niin hänen tasoituksensa tasoituskisassa on 0.

Tasoituksen laskennassa käytettävä kaava: 
Tasoitus = parhaiden tulosten keskiarvo. 
Kaavassa käytettävien parhaiden kierrosten määrä on alkuun yksi ja nousee tasaisesti niin että kun pelaajalla on pelattuna 20 tasoituksellista kierrosta niin 10 parasta kierrosta huomioidaan tasoituksen laskennassa.

Tasoitusjärjestelmä on lähtöisin Keski suomen alueelta Kiitokset siis JyLille. Järjestelmä mahdollistaa tasoitusten käyttämisen ja tasoitusten laskennan myös muilla radoilla eli pystymme jatkossa järjestämään tasoitukselliset viikkikset Toramolla, Oukulla ja vaikka Patokoskella.

Pelaajien tasoitukset on tarkasteltavissa pelaajien listauksesta, kunhan tasoituskierroksia saadaan pelattua kesän aikana: https://rolffarit.com/kisakone/kayttajat
Tulokset ja Tasoitukselliset tulokset tulevat kisakoneeseen kilpailun Leaderboard-sivulle: esim. https://rolffarit.com/kisakone/kilpailu/327/katso/leaderboard

Kun toramo vain sulaa ja kesäleiska saadaan käyttöön niin viikkokisoissa aletaan pelaamaan tasoituksien kanssa.