Image is not available
Youtube: Toramo skins 2016
Youtube: Rollo Open 2017
Arrow
Arrow
Shadow
Slider

15 minuutin ajomatkan päähän Rovaniemeltä, Vikajärvelle on avattu uusi frisbeegolfrata. Rata on tällä hetkellä 7-väyläinen, mutta laajenee syksyn aikana 9-väyläiseksi.Radan valmistuttua tulee siitä varmasti hyvä päiväretkikohde Rovaniemeläisille harrastajille ja ohikulkijoille.

Vikajärven rata on metsärata, jossa väylien pituudet vaihtelevat 50 metrin ja 110 metrin välillä. Kaikki väylät ovat par 3-väyliä, eli 7-väyläisen radan par on 21. Pari väylää on avoimessa maastossa ja loput on teknisempiä metsäväyliä. Radan helmi on varmasti väylä 7, jolla pääseekin tykittelemään avoimeen maastoon yli 100 metrin heittoja. Alustaltaan rata on kangasmetsää tai hakkuuaukiota.

Radan vaikeusaste on juuri sopivan haastava maakunta-radalle: helpompi kuin Ounasvaara mutta vaikeampi kuin Patokoski.

Radan kunto 4.9.2015: Tiipaikat rakentamatta ja metsässa on vielä siistimistä. Tiipaikat on merkitty sinisellä nauhalla, opasteita tai ratakarttaa radalla ei tällä hetkellä ole.

Radan rakentamisesta vastaa Vikajärven seudunkylät ry.
Kyläseura tulee järjestämään radalla talkoita syksyn aikana, jotta rata saadaan loistokuntoon jatkossa.


Torstaina 3.9 kävimme Rolffareiden puolesta esittelemässä lajia paikallisille lajinharrastajille ja muille lajista kiinnostuneille. Paikalta löytyi useampi juniori joilla oli omat kiekot mukana ja into oli kova. Myös vanhempi väki lähti kokeilemaan rataa ja monella näyttikin syttyvän kipinä frisbeegolffiin heti kättelyssä. Tiedä vaikka joku innostunut on jo kiekkokaupassa hakemassa välineitä uudelle harrastukselleen!

vikis1 vikis2

 

 

 Rata on kaikkien vapaassa käytössä. Huomioithan kuitenkin, että radalla ei  ole vielä ratakarttaa, joten ota kopio alla olevasta ratakartasta jos olet menossa radalle.

Radan osoite on liikekuja 4. Parkkipaikkana toimii koulun parkkipaikka. 1.tii löytyy koulun kentän laidasta.
50metriä radalta pohjoiseen löytyy lähin kauppa.


Radan tiedot on lisätty sivuston radat-valikkoon ja rata lisätään lähipäivinä frisbeegolfradat.fi-palveluun.

Vikajarvi2015