Rovaniemen Rolffarit ry on Rovaniemellä toimiva frisbeegolfseura. Seura hyväksyttiin keväällä 2013 Suomen Frisbeeliiton SFL:n jäsenseuraksi. Tavoitteenamme on edistää frisbeegolfharrastusta paikkakunnalla ja tarjota hyvät edellytykset lajin harrastamiseen Rovaniemen alueella.


Seura järjestää keskiviikkoisin tasoitukselliset viikkokisat Toramolla. Lisäksi seura järjestää kattavan tarjonnan Isompia piirikunnallisia kilpailuja ja Suomen Frisbeegolfliitton alaisia virallisia frisbeegolf-kilpailuja.

Seura kehittää paikallisia frisbeegolfratoja ja ylläpitää yleistä siisteyttä sekä viihtyvyyttä radoilla. Lisäksi radoilla järjestetään seuran toimesta talkoita.

Seura järjestää korvausta vastaan lajiesittelyjä kouluille/yrityksille/yhteisöille. Frisbeegolf sopii mainioisti työpaikan TYKY-päivän ohjelmaan. Seuralta löytyy kiekot kolmenkymmenen hengen ryhmille. Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä.

 

Rolffarit Hallitus 2018

rolf hallitus 2018

 

       
alava Puheenjohtaja Niko Alava    pj (at) rolffarit.com
kujala2 Jäsen/Sihteeri/jäsenrekisteri Jari Kujala   sihteeri (at) rolffarit.com
riina2018 Jäsen Riina Körkkö    
 tommi2018 Jäsen Tommi Luukinen    
teo Varajäsen Teo Jänkälä    

jamo2
Varajäsen Jarmo Laine    

 

Sähköpostit:

pj (at) rolffarit.com - Yleinen
sihteeri (at) rolffarit.com - Jäsenasiat, kilpailulisenssit yms
td (at) rolffarit.com  - Kilpailunjohtajan sähköposti

 

 

 

Seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat mukana seuran toiminnassa, tarjoten jäsenetuja, hoitamalla seuran talouteen liittyviä asioita tai olemalla lajiliitto:

   innovastore220px
 hirttio logo